Net uit

Nieuwsbrief TV de Hoef NetUit - April 2017

Nieuwsbrief TV de Hoef NetUit - April 2017

 

Beste leden van TV de Hoef,

Hierbij de nieuwe nieuwsbrief NET-UIT waarin we je op de hoogte brengen van het laatste nieuws.
Voortaan zullen alle nieuwtjes verzameld worden in deze nieuwsbrief, houd deze daarom goed in de gaten!

Groeten het Bestuur. 

 

VOORJAARSCOMPETITIE 

Komend weekend begint de voorjaarscompetitie weer, helaas zijn er dan op vrijdagavond en zaterdagmiddag geen recreantenbanen vrij.

 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2017

Vos Deventer Clubkampioenschappen in het teken van stichting ALS Nederland.
Dit jaar waren de clubkampioenschappen van 19-26 maart bij Tennisvereniging de Hoef. We kunnen terug kijken op een fantastische week met tennis in allerlei sterktes. Ondanks dat de avonden wat koud waren, is er veel publiek op afgekomen en zeker ook tijdens het finale weekend met stralend weer. Speciale aandacht was er dit jaar voor de vreselijke ziekte ALS. De rede dat we daar aandacht aan hebben besteed, is dat er vorig jaar bij Wilhelmien van Roosmalen, lid van TV de Hoef, ALS is geconstateerd. Er werden verschillende activiteiten georganiseerd samen met de familie van Roosmalen. Dat heeft ertoe geleid dat we i.s.m. Vos Deventer, HBS Accountants en een gedeelte van de opbrengst van de loterij, wij een cheque van 1.000 Euro hebben overhandigd. De actie van haar dochter Silvia heeft inmiddels meer dan 4.400 Euro opgebracht op haar site, waar je nog steeds kunt doneren via deze link.

Terug naar het clubkampioenschap. Elk jaar in Maart is dit toernooi en we zien weer groei in het aantal deelnemers en dat doet de vereniging en de sponsor goed. We horen positieve geluiden van de deelnemers en velen vinden het de juiste voorbereiding op de voorjaarscompetitie. Bedankt voor jullie deelname namens onze commissie en we zien jullie volgend jaar graag in grote getale terug.

Winnaars Vos Deventer Clubkampioenschappen 2017

 • HE3 Frank van den Akker
 • HD3 Mitchel Gietman / Joost Kaffener
 • DE4 Nena Vlemmix
 • GD4 Nena Vlemmix / Jorg Marijnissen
 • HD5 Roger Kivits / Tim van der Logt
 • HE6 Danny van Asperen
 • HD6 Rutger Swinkels / Chris vd Wielen
 • HE7 Niels van de Burgt
 • HD7 Roelf Elema / Harold van Hulsbeek
 • DD6/7 Henny Bens / Mieke Timmermans
 • GD7 Frans Augenbroe / Marcella van Dinther

Lieve mensen,
Wat was het overweldigend, emotioneel, hartverwarmend en fantastisch om te zien hoe betrokken jullie als leden zijn! Wij willen jullie allen nogmaals heel erg hartelijk bedanken voor jullie bijdrage! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen! Wij hebben de afgelopen week een hele gezellige week gehad en we zijn echt overdonderd door het bedrag wat we opgehaald hebben. Daarom willen we jullie via deze mail nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en betrokkenheid bij de actie.

Met vriendelijke groet,
Mari, Wilhelmien, kinderen en kleinkinderen

 

RICOH OPEN ROSMALEN 2017

Dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Ricoh Open in Rosmalen. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi, met zelfs Grandslam winnaars Marin Cilic en Juan Martin Del Potro! Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Via onderstaande link en speciale code krijgen onze leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten: www.ricoh-open.nl/clubactie. Code: hoef-ri17
Per verkochte entreekaart ontvangt de club €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart!

 

SAMENLOOP VOOR HOOP HEESCH

Zoals de meesten van jullie wel ergens gehoord of gelezen zullen hebben, wordt op 10 en 11 juni in Heesch de Samenloop voor Hoop georganiseerd, een evenement speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft gekregen. De loop wordt geïnitieerd door KWF. Gedurende een 24-uurs wandelestafette in de kern van het dorp staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. De wandelestafette wordt gelopen door teams van maximaal 20 leden. Ook onze tennisvereniging heeft met een team ingeschreven voor deze manifestatie.

Het mag duidelijk zijn dat ieder team zijn best doet om een donatie aan het KWF te doen. Om een bijdrage bij elkaar te sprokkelen wordt er op zondag 7 mei een activiteitendag georganiseerd op ons tennispark. Hoe deze dag er precies uit gaat zien, is nog niet bekend, maar zeker is wel dat er tussen 13.00 uur en 17.00 uur voor ieder wat leuks georganiseerd zal worden. Er zullen tennisactiviteiten plaatsvinden, er wordt iets voor de jeugd georganiseerd, we zorgen voor een lekker hapje en drankje, gezellige muziek en nog wat andere activiteiten. Wat we in ieder geval willen organiseren is een expositie en kunstveiling en daar hebben we jullie hulp bij nodig.

We zijn op zoek naar leden die schilderen, fotograferen, beeldhouwen, mozaïeken, sieraden maken, bloemschikken, potten bakken etc. etc.

 • Ten eerste willen we deze leden vragen om een item beschikbaar te stellen voor de veiling. Het liefst ontvangen we natuurlijk de gehele opbrengst van dat item maar je kunt ook een percentage van de opbrengst voor materiaalkosten ontvangen. In overleg wordt er een minimale verkoopprijs vastgesteld van waaraf belangstellenden kunnen bieden.
 • Ten tweede bieden we je een expositieplek voor deze middag. Je kunt items exposeren naar eigen keuze maar deze niet op deze middag verkopen. Al met al een mooie kans om het publiek kennis te laten maken met jouw bezieling en passie!

Omdat 7 mei één week voor Moederdag is, lijkt het ons leuk om kleine cadeautjes hiervoor te verkopen. We denken dan aan prijzen tot maximaal € 10. Heb jij hiervoor leuke, zelfgemaakte ideetjes, bij voorkeur al ingepakt in cellofaan, laat het ons weten. Ook hier geldt dat eventueel materiaalkosten vergoed kunnen worden.

Wil jij ons helpen om deze dag en de samenloop tot een succes te maken? Meld je dan bij Cia Kocken: ciakocken@home.nl.

Het Loopteam van TV de Hoef

 

MUZIEK INSTALLATIE TV DE HOEF

Vanaf komend weekend zal de huidige muziek computer vervangen zijn door een iPad op standaard met daarop Spotify. Zowel de versterker als het mengpaneel dient ingeschakeld te worden en de schuiven "iPad" en "Master" dienen halverwege gezet te worden. Het aanzetten van de iPad kan middels de uitsparing die zicht bevindt rechtsboven, achterop de houder welke toegang geeft tot de aan/uit knop van de iPad. Het uitzetten van de iPad hoeft niet, deze gaat vanzelf uit mits de muziek gepauzeerd is. Mochten er vragen of problemen zijn dan kunt u contact opnemen met Jorg Marijnissen op 06-51017140.

 

KNLTB PASSEN

De KNLTB passen van 2016 geven u vanaf nu geen toegang meer op de toegangspoort en het afhangbord. Heeft u nog geen nieuw pasje 2017 neem dan contact op met Tim van der Logt. De passen van zowel 2016 als 2017 werken op de kassa en dit blijft zo voor het rest van het jaar.

 

SPECIALE BIERAVOND

Binnenkort organiseert TV de Hoef een Speciale Bieravond. Meer informatie volgt binnenkort via onze website!

 

 

 

 

 

 

« Terug