Net uit

Nieuwsbrief TV de Hoef NetUit - Juni 2020

Nieuwsbrief TV de Hoef NetUit - Juni 2020

 

Beste leden van TV de Hoef,

Hierbij de nieuwe bomvolle nieuwsbrief welke nu voorzien is met een directe link naar het inschrijfformulier van diverse activiteiten!
We hebben veel nieuws wat we graag met jullie willen delen. Hieronder de onderwerpen en we zien jullie graag bij één van de komende activiteiten!

Groeten het Bestuur. 

 

IN DEZE NIEUWSBRIEF

 • Tennisvereniging De Hoef gaat de samenwerking aan met Sport Events
 • Bekendmaking competitie teams KNLTB Competitie 2020
 • Jeugdcommissie
 • Tennisclinic voor nieuwe senior (zomer)leden
 • Clubkampioenschappen 2020
 • We gaan weer husselen!
 • BBQ Toernooi
 • Amerikaans Midzomer Toernooi
 • Clubhuis en bardiensten
 • Afhangen en de baanverlichting

 

SAMENWERKING MET SPORT EVENTS

Met veel enthousiasme delen wij mede dat TV de Hoef een samenwerking is aangegaan met Sport Events.

Sport Events neemt de (trainings-)activiteiten over van Tennisschool Tom Kreemers (verder te noemen TSTK). Na een samenwerking van bijna 6 jaar (sinds oktober 2014) vindt het bestuur van TV de Hoef het tijd voor vernieuwing; een frisse wind, een nieuw geluid voor wat betreft de trainingen binnen onze vereniging. Hierbij vinden wij het belangrijk dat er een échte clubtrainer, een betrokken allemansvriend voor de groepen komt te staan én een clubtrainer die de vereniging bijstaat op het gebied van (jeugd-)activiteiten, (jeugd-)beleid, het enthousiasmeren van bestaande (jeugd-)leden en het aantrekken van nieuwe (jeugd-)leden.

Deze ‘samenwerkingspartner’ hebben wij gevonden in de organisatie Sport Events. Sport Events is een professionele  organisatie die zich gespecialiseerd heeft op het aanbieden van clubtrainers voor tennisclubs. Een actieve organisatie die klantgericht en volledig transparant is naar de club én haar trainende (jeugd-)leden.

Wij kijken vol vertrouwen en goede moed uit naar deze samenwerking!

Momenteel is Sport Events tezamen met de vereniging in overleg om de juiste clubtrainer voor TV de Hoef te organiseren. Het ziet er naar uit dat we op korte termijn de nieuwe clubtrainer mogen presenteren, zodat deze vanaf de komende wintercyclus (startende per 1 oktober 2020) voor de groepen kan staan.

Heb je ook zo’n zin om te trainen ter voorbereiding op de competitie óf om je techniek naar een hoger niveau te tillen? Laat het ons weten! Kijk binnenkort voor de mogelijkheden op onze website www.tvdehoef.nl of treedt in contact met onze Coördinator Trainingen Steffen v/d Broek via training@tvdehoef.nl

Tot zien op de club!

Mede namens het bestuur,

Joost Kaffener (bestuurslid Technische Zaken),
Steffen v/d Broek (Coördinator Trainingen)

 

TEAMINDELING KNLTB COMPETITIE 2020

De voorbereidingen voor de KNLTB Competitie 2020 zijn afgerond, de teams ingedeeld en doorgegeven aan de KNLTB. Of en in welke vorm de competitie doorgaat is nog ongewis. Sommige maatregelen zijn bekend, zo word er op vrijdagavond op tijd gespeeld (1 uur per wedstrijd) en zijn er schuivende aanvangstijden. Onduidelijk is nog hoe er met de 1,5 meter omgegaan moet worden onder andere in het kader van de gezelligheid. Jullie worden uitgebreid geïnformeerd als er meer duidelijkheid is, vooralsnog zijn we weer blij dat we kunnen tennissen. De teamindeling staat vanaf nu op de site en zodra de competitie indeling binnen is brengen we jullie uiteraard op de hoogte.

Met sportieve groet,
Theo van de Rosmalen

 

JEUGDCOMMISSIE

Sinds begin dit jaar heb ik de taken van coördinator jeugd binnen de Hoef op me genomen. Inmiddels heb ik drie leuke vrouwen om me heen verzameld waarmee we samen aan de slag gaan om leuke activiteiten voor onze jongste leden te organiseren. Tijd voor een kennismaking met de nieuwe jeugdcommissie:
 

 

De volgende activiteiten staan nog op de planning:

Jeugd Zomer Tennisactiviteit
Zondag 5 juli van 10:00 - 12:00u
Klik hier voor het inschrijfformulier

Vroege Vogel Toernooi
Zondag 23 augustus van 07:00 - 10:00u
Klik hier voor het inschrijfformulier

Wil je je opgeven voor een van de activiteiten of heb je een vraag, klik dan hierboven op de link voor het inschrijfformulier.
We zien je graag bij een van onze activiteiten.

Groet Clazien, Jody, Linda en Evy

 

TENNISCLINIC VOOR NIEUWE SENIOR LEDEN

Speciaal voor alle nieuwe (zomer) leden organiseren we op zaterdag 27 juni vanaf 16.00 uur een GRATIS tennisclinic. Je niveau is niet belangrijk, zowel beginners als gevorderden kunnen hier aan mee doen.  Het is een leuke manier om kennis te maken met andere nieuwe leden en gezellig bezig te zijn met tennis. Ook mensen die nog geen lid zijn maar wel interesse hebben zijn van harte welkom.

Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 26 juni via dit inschrijfformulier. Vermeld er bij met hoeveel personen je komt en laat het even weten als je zelf geen tennisracket hebt dan wordt daarvoor gezorgd.

We zien je graag verschijnen!

 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2020

Van zaterdag 22 augustus 2020 tot en met zondag 30 augustus 2020 worden de Clubkampioenschappen bij TV de Hoef gespeeld.
Je kunt inschrijven voor single, dubbel of mix op je eigen niveau naar keuze. Klik hier om direct in te schrijven.
Heb je geen dubbel-/mixpartner? Laat het ons weten dan zoeken wij een geschikte partner voor jou.

Op zaterdag 29 augustus worden de clubfinales gespeeld bij de TV Hoef en op zondag 30 augustus spelen de kampioenen van de Hoef tegen de kampioenen van de Broekhoek. De winnaar mag zich tenniskampioen van Heesch noemen. De wedstrijden op zondag worden dit jaar gespeeld bij TV de Hoef.

Meedoen aan de clubkampioenschappen mag ook als je:

 • Beginnend speler bent
 • 55+ bent
 • Een hele goede speler bent
 • Een wat minder goede speler bent
 • 17+ bent
 • Een (nieuw) zomerlid bent!

De commissie heeft er weer zin in en gaat er voor zorgen dat het een super gezellig toernooi wordt.
Ook dit jaar is onze hoofdsponsor VOS Transport BV.

Groet,
Steffen van den Broek

 

WE GAAN WEER HUSSELEN !

Vanaf donderdagavond 2 juli kunnen alle leden wekelijks weer meedoen met HUSSELEN!

Je hoeft je hiervoor niet vooraf aan te melden, je kunt op donderdagavond gewoon naar de Hoef komen en meespelen. Je geeft je KNLTB pas aan de husselbaas, deze regelt de baanverdeling. En erg leuke manier om kennis te maken met andere leden!

 • Er zijn 5 rondes van een half uur, de eerste ronde begint om 19.30 uur, de laatste ronde om 21.30 uur.
 • De bedoeling van het husselen is lekker tennissen tegen clubgenoten, kennismaken met andere leden.
 • In principe worden er alleen dubbels gespeeld.
 • Baan 1 en baan 2 zijn voor het husselen gepland.
 • Er wordt gebruik gemaakt van eigen tennisballen.
 • Natuurlijk wordt er ook voor een hapje gezorgd.

Iedereen is van harte welkom, speelsterkte maakt niets uit.
Tot donderdag 2 juli, en de donderdagen daarna!

De Husselcommissie
Ed Verhamme, Tim van der Logt en Marcella van Dinther

 

BBQ TOERNOOI

Op zaterdag 15 augustus staat het jaarlijkse BBQ-toernooi weer op de agenda. Partyservice van Beek verzorgt ook dit jaar weer de overheerlijke BBQ. Maar eerst moet er natuurlijk getennist worden.  We beginnen om 15.00 uur met tennis, je wordt zoveel mogelijk op speelsterkte ingedeeld. Ook beginners en introducees zijn van harte welkom. Je kunt inschrijven tot donderdag 13 augustus voor tennis en BBQ of alleen BBQ.

Inschrijfgeld bedraagt € 13,50 pp, ook als je alleen aan de bbq meedoet.
Kinderen kunnen ook mee bbq-en voor € 7,50 pp.

Inschrijven kan via dit inschrijfformulier.

 

AMERIKAANS MIDZOMER TOERNOOI

Een Amerikaanse fuif… dus iedereen brengt zelf iets lekkers mee. Aan dit gezelligheidstoernooi kun je alleen meedoen als je een lekkere hap meebrengt: denk aan een heerlijke zelfgebakken taart voor bij de koffie, originele borrelhapjes of tapas, een lekkere fruitsalade of heerlijke sandwiches. Verras ons met iets origineels of breng gewoon een zak chips mee. We zijn benieuwd! Onze leden kennende ligt het niveau hoog.

Op zaterdagmiddag 11 juli starten we om 14.30 uur met tennissen en pas als al het eten op is gaan we naar huis.
Inschrijven kan via dit inschrijfformulier tot uiterlijk donderdag 9 juli, introducees zijn ook van harte welkom.

 

CLUBHUIS EN DE BARDIENSTEN

Gelukkig zijn we al weer een tijdje aan het tennissen en is er weer wat reuring op ons tennispark. Zoals het er nu uit ziet, zullen de activiteiten nog verder toe kunnen nemen. We krijgen de komende week uitsluitsel over het openstellen van de douchruimtes en ook over het clubhuis.

Het was een heel tijdje stil op de club en we hebben ook veel barinkomsten gemist. Die inkomsten van het clubhuis zijn essentieel in onze begroting. Om een deel van die gemiste omzet toch binnen te krijgen, willen we het clubhuis de hele zomer open laten blijven. Dit houdt in, dat de normale 4 weken zomervakantie het clubhuis ook open zal zijn. Hier waren we niet op ingericht en hebben we bardienstvrijwilligers nodig. Daarnaast is ook de voorjaarscompetitie verschoven naar het najaar. Daar zijn we met de actuele bardienstinvulling ook niet op ingericht.

Zoals we eerder al aangegeven hebben in de nieuwsbrief, gaan we een beroep doen op alle mensen die door de lockdown geen bardienst hebben gedraaid. Wij hopen op ieders medewerking en ook een op een goede bezetting tijdens de competitie. Vooral dan kunnen we de misgelopen omzet wat compenseren. Wij zorgen ervoor dat de omstandigheden aangepast zijn volgens de regels zodat er veilig gebruik gemaakt kan worden van het clubhuis.

Wanneer je toch nog gaten ziet in de planning en iets extra’s wilt doen voor de club, kun je natuurlijk ook nog een extra bardienst vervullen.
Namens de clubhuiscommissie, alvast bedankt en hopelijk kunnen we elkaar weer snel ontmoeten in ons gezellige clubhuis.

Hans van der Steen
Clubhuiscommissie

 

AFHANGEN EN DE BAANVERLICHTING

Iedereen is blij dat we weer kunnen tennissen en daarom houden we ons zo goed mogelijk aan de regels. Vergeet niet dat het verplicht is om vooraf via de clubapp een baan te reserveren, ook als het rustig is op de banen. Mocht je hiermee problemen hebben klik dan hier voor nader uitleg, of neem gerust contact met mij op, ik help je graag op weg.

Afgelopen week heeft de KNLTB.Club een update uitgerold in de ClubApp. Waar we namelijk tegenaan liepen was het feit dat er best wel veel gaten vielen tussen twee boekingen in. Hierdoor verloren we veel kostbare tennistijd. Wij als TV de Hoef liepen hier niet alleen tegen aan en daarom heeft de KNLTB.Club dit erg snel opgepakt en erkend dat dit niet altijd goed ging. Met de nieuwe update zou dit probleem een stuk minder moeten voorkomen. Toch blijft het mogelijk om gaten te creeren en aan ieders de vraag om met het boeken van een baan ook even te kijken naar de boeking ervoor, zodat jouw boeking naadloos aansluit aan de vorige.

Een nieuwtje rondom de techniek achter het afhangbord, de app en de baanverlichting.
In mijn presentatie op de Algemene Ledenvergadering van 2017 had ik dit al aangekondigd, en nu is het bijna zover! De techniek is er inmiddels klaar voor en ik ben bezig met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat binnenkort de baanverlichting automatisch wordt ingeschakeld. De lampen gaan dan automatisch aan zodra er een boeking van start gaat, en gaan ook weer uit wanneer deze boeking is afgerond. Dit is niet alleen makkelijk voor u als speler dat wanneer de schemering intreedt, maar ook goed voor ons als club op de energie rekening dat niet onnodig lampen blijven branden, ook al is het maar LED. En ook fijn voor onze buren natuurlijk.
Hoe dit precies ingeregeld gaat worden laat ik je binnenkort weten zodra deze actief is, maar wees gerust, ik zorg ervoor dat je niet meteen in het donker staat wanneer je boeking is afgerond ;)

Tot ziens op de banen!

Jorg Marijnissen

 

WWW.TVDEHOEF.NL

 

 

 

« Terug