Net uit

Nieuwsbrief TV de Hoef NetUit - April 2020

Nieuwsbrief TV de Hoef NetUit - April 2020

 

Beste leden van TV de Hoef,

“O, wat zou ik graag een balletje willen slaan”, “tennis is één van de dingen die ik nu echt mis”, een paar kreten die je zo om je heen hoort. Jammer genoeg is het nog niet zo ver dat volwassenen al de baan op mogen, maar de eerste stap in de goede richting is gezet: de jeugd mag, natuurlijk onder bepaalde voorwaarden, wel weer gaan tennissen. Laten we hopen dat de 18-plussers ook weer snel aan de gang mogen, als het zover is ontvangen jullie hier bericht over.

Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk toch ieders gezondheid, hopelijk gaat het jullie allen in dit opzicht goed.

In deze nieuwsbrief informeren wij over de stand van zaken met betrekking tot de volgende punten:

IN DEZE NIEUWSBRIEF

  • Bardienst in coronatijd
  • HBS Open Toernooi 2020
  • Jeugd
  • Competitie 2020

Uitgebreide informatie over alle protocollen en maatregelen kun je vinden op www.knltb.nl.
Mochten er vragen zijn of kunnen wij op de een of andere manier bijstaan in deze moeilijke periode neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Wij wensen iedereen veel gezondheid, zorg dat je conditie op pijl blijft zodat je weer lekker kunt gaan tennissen als het zover is.

Het bestuur

BARDIENST IN CORONATIJD

De bardiensten die nu niet vervuld zijn door de Corona perikelen, komen niet te vervallen.

Je wordt tijdig geïnformeerd om de bardienst alsnog in te plannen.

Hiervoor gaan we (indien mogelijk) o.a. de vakantieperiode gebruiken. Normaal zijn we in de zomervakantie 4 weken dicht, maar als het kan willen we dit jaar het clubhuis open houden. Dit kan een beetje onze gemiste omzet compenseren en waarschijnlijk zal als gevolg van de situatie het park in die periode meer gebruikt worden.

Als dit mogelijk is volgens de dan geldende regels, zullen we dat doorvoeren en kan er voor die dagen een vervallen bardienst ingepland worden.

Tevens zullen er meer bardiensten nodig zijn op de dagen dat de competitie ingehaald wordt. De voorjaarscompetitie wordt verplaatst naar het najaar, dit betekent meer teams dus zijn er dan ook meer mensen nodig voor de bezetting van de bardienst.

Als er dan nog mensen zijn die hun bardienst moeten plannen, zullen we daar ook een mouw aan passen.

Dit alles is onder voorbehoud. Eerst moeten we uit deze tennis-loze situatie komen en groen licht krijgen om weer normaal te mogen tennissen. Daarnaast moet dan ook het clubhuis gebruikt mogen worden.

Hans van der Steen

HBS OPEN TOERNOOI 2020

Op dit moment zijn alle toernooien tot en met 14 juni afgelast. Het HBS Open Toernooi staat gepland vanaf 20 juni. Er valt nu dus nog niet te zeggen of dit toernooi door kan gaan.
We wachten de nieuwe aanpassingen voor deze periode af en beslissen daarna of en in welke vorm het toernooi al dan niet kan doorgaan.

HALLO JEUGDLEDEN EN OUDERS

Zoals jullie wellicht al hebben vernomen is het mogelijk om het tennis weer op te gaan pakken. Goed nieuws, maar dit moet natuurlijk wel op een veilige en verantwoorde manier kunnen. De KNLTB heeft afgelopen vrijdag een protocol opgesteld waar wij als verenigingen in Nederland mee aan de slag kunnen. Wij hebben een plan gemaakt hoe wij de trainingen op ons park voor de jeugd weer kunnen oppakken, rekening houdend met de instructies uit het protocol. Dit zal gepaard gaan met de nodige instructies en voorbereiding. Ons plan wordt aankomende week besproken met de gemeente, als zij ook hun goedkeuring hebben gegeven kunnen we van start. Je zal op dat moment een mail ontvangen met meer informatie.

Omdat wij het als bestuur belangrijk vinden dat alle jeugd in Heesch kan sporten/bewegen en tennis op dit moment een sport is die weer opgepakt kan worden, zullen wij ook bekijken hoe we dit toegankelijk kunnen maken voor niet-jeugdleden.

We hopen jullie snel te zien op ons tennispark.

Groet Evy van der Heijden

COMPETITIE 2020

De KNLTB heeft besloten de voorjaarscompetitie naar het najaar te verplaatsen omdat het door de verlengde maatregelen geen mogelijkheid meer is deze voor de grote vakantie te volbrengen. Dit wil zeggen dat het aanbod hetzelfde is als in de voorjaarscompetitie en dat er bij deelname in dezelfde klasse als in het voorjaar gespeeld wordt MAAR dat je niet kan promoveren of degraderen. Dientengevolge blijft het recht op de huidige klasse voor volgend jaar ongewijzigd of het team nu wel of niet deelneemt.

De zomeravondcompetitie is uit het programma gehaald en verschoven naar volgend jaar.

Voor de (voorjaars)competitie dient opnieuw ingeschreven te worden, binnenkort volgt de gebruikelijk informatie. Hieronder staan de speeldagen.

Wij wensen iedereen veel gezondheid, zorg dat je conditie op pijl blijft zodat je weer lekker kunt gaan tennissen als het zover is.

Het bestuur

 

 

« Terug