Nieuws

BBQ Toernooi 2019

Het gezelligste toernooi van het jaar was een succes! Klik hieronder voor het verslag...

BBQ Toernooi 2019


Kom van de bank af, want de vakantie is nu echt voorbij” was ook dit jaar weer het motto voor het inmiddels traditionele BBQ-toernooi aan het einde van de zomervakantie. Ruim 20 leden en introducees hadden de boodschap opgepikt en zich aangemeld voor een sportieve en gezellige middag. De weergoden dreigden nog even spelbreker te worden, maar hadden zich juist op tijd bedacht. Alleen aan het begin van de eerste partijen vielen er nog een paar druppels. Daarna werd het al snel droog en verscheen zelfs een voorzichtig zonnetje.

Het BBQ-toernooi is echt een toernooi voor iedereen. Doorgewinterde spelers spelen samen met nieuwe leden die nog bezig zijn om de techniek onder de knie te krijgen. Voor introducees is het een leuke manier om kennis maken het spelletje en met onze gezellige club. Het zou zo maar kunnen dat we er vandaag weer een paar enthousiaste leden bij hebben gekregen.

De middag werd afgesloten met een smakelijke barbecue, uitstekend verzorgd door Partyservice in Stijl. Volgend jaar rond deze tijd staat het BBQ-toernooi weer op de agenda. De Kleine Toernooicommissie hoopt vurig dat er dan nog meer leden de uitdaging aangaan om van de bank af te komen en de zomervakantie sportief en gezellig af te sluiten.

Tot volgend jaar!

« Terug

» Nieuws archief